ХОНОЛУЛУ (AP) — Хонолулу се съгласи да предостави или отхвърли

...
ХОНОЛУЛУ (AP) — Хонолулу се съгласи да предостави или отхвърли
Коментари Харесай

Хонолулу се съгласява с 4-месечен прозорец за предоставяне или отказ на лицензи за носене на оръжие след съдебно дело за закъснения

ХОНОЛУЛУ (AP) — Хонолулу се съгласи да даде или отхвърли заявки за носене на оръжие на публични места в границите на четири месеца от подаването в отговор на правосъдно дело от поданици, които се оплакаха от закъснения до една година, според уговорка, подписана от федерален арбитър в петък.

В делото от март се твърди, че дългите закъснения са методът на града да поддържа процеса на издаване на разрешителни толкоз ограничаващ, колкото беше преди решението на Върховния съд на Съединени американски щати от 2022 година по дело, Нюйоркската държавна асоциация за оръжия и револвери против Bruen, което промени законите за оръжията в цялата страна. Това включваше Хаваите, където от дълго време има едни от най-строгите закони за оръжие в нацията.

Преди решението Bruen, което постановява, че хората имат право да носят за самоотбрана, полицейските началници на окръга на Хаваите рядко издаваха лицензи за намерено или прикрито носене.

Когато началниците „ започнаха да издават струйка позволения за прикрито нос...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР