Изпълнителният директор на Левски“ Павел Колев съобщи, че приема дарението

...
Изпълнителният директор на Левски“ Павел Колев съобщи, че приема дарението
Коментари Харесай

Изпълнителният директор на „Левски“ приема дарението на Пеевски

Изпълнителният шеф на „ Левски “ Павел Колев заяви, че приема дарението на депутата Делян Пеевски от половин милион лв.. Той изясни, че това е единственият вероятен избор на Управителния съвет, защото главната цел е оцеляването на клуба. 

Колев е безапелационен, че средствата ще бъдат изхарчени транспарантно. С парите от даренията до този миг са направени заплащания на заплати на футболисти – те са получили дребна част от възнагражденията, които им се дължат. Към днешна дата управлението продължава да дължи заплатите за април.

„ Левски “ не е молил за това подаяние, не сме поставяли изискване кой да подарява и кой - не. Аз персонално познавам най-малко няколко привържаници на ЦСКА, които считат, че „ Левски “ би трябвало да го има и са дарили. Ние не вършим разлика сред донорите, по тази причина приканвам хората да не се поддават на страсти и да проявят рационално мислене “, изясни Колев. Той е безапелационен, че е пристигнал в „ Левски “, с цел да прави клуба сполучлив, а не да го банкрутира.

Той отхвърли да разяснява концепцията на предприемача Васил Божков притежателят на акциите на „ Левски “ да бъде определен посредством онлайн гласоподаване. „ Аз не го одобрявам. За мен това не е методът “, безапелационен е изпълнителният шеф на „ сините “.

Павел Колев изясни, че е провеждал диалози с Наско Сираков по отношение на бъдещето на „ Левски “. „ Голмайстор номер 1 в историята на този клуб е обикновено да се вълнува от това. Той получи много солидна поддръжка от левскарите. И идва всеки ден и си приказваме. Непрекъснато си приказвам с ветерани, това е обикновено. Смятам, че „ Левски “ постоянно е имал потребност от Наско Сираков “, акцентира той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР