Изпълнителният директор на Левски Павел Колев представи новия спортен директор

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев представи новия спортен директор
Коментари Харесай

200 футболисти са минали през Левски за 10 години

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев показа новия състезателен шеф Ивайло Петков, който изложи пред медиите си своите визии за работата си в клуба и развиването на първия тим.

„ Не съм играл в Левски, само че съм експерт. Тук съм да работя, тъй като виждам огромна вероятност в този тим и желая да се върне там, където му е мястото ", съобщи Петков в стъпителните си думи.

„ Не давах конференции и изявленията, тъй като беше, а и още е интервал за прехвърляния. Един или двама футболисти още би трябвало да бъдат привлечени, с цел да засилим конкуренцията. Ще ни би трябвало време, с цел да сглобим мощен тим. Вече се вижда, че Левски има друг образ ", добави Петков.

От своя страна Павел Колев за следващ път уточни, че в един съвременен и огромен глуб позицията състезателен шеф е изцяло наложителна.

„ Тази позиция изисква голям работен потенциал. Под работен потенциал имам поради, че той би трябвало да може да гледа футболисти, както и да работи в офис. Понякога повече от 16-17 часа дневно. Намерих съидейник в негово лице. Прекарваме доста постоянно дните и вечерите с Ивайло Петков в офисите. Работата е доста тежка. За мен е доста по-лесно да мисля единствено за развиването на футболния клуб. Направиха се много съществени промени в школата, само че най-важното, което се случва, е вложенията в инфраструктурата. Нещата се движат в вярна посока ", съобщи Павел Колев.

" Аз се усещам доста спокоен, откакто Ивайло Петков пристигна в клуба. Смятам, че той ще се развива дружно с Левски, а това е значимо. Най-много ми харесва, че мислим в една посока за трансферната политика на клуба. В последните 10 години Левски е взел близо 200 футболисти, а от тях единствено 7 са си тръгнали с трансферна сума. Това изяснява значително и положението, в което заварихме тима. Не очаквайте от мен да приказвам всяка седмица. Не ми е такава функционалността. Смятам, че е работа на Ивайло Петков да разяснява представянето на тима след всеки мач, в случай че реши да го прави. ", разяснява още шефът на " сините ".

" Разговарям непрестанно с господин Божков и господин Попов. Те не са давали оценки на спортно-техническата част в тима. Имаме цялостната поддръжка от тяхна страна. Имаме уверението, че проектите са дълготрайни ", съобщи още Колев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР