Изпълнителният директор на Кока-Кола България споделя впечатленията си от българския

...
Изпълнителният директор на Кока-Кола България споделя впечатленията си от българския
Коментари Харесай

Бошко Попесков: Нашата цел е да освежим света и да предизвикаме промяна

Изпълнителният шеф на Кока-Кола България споделя усещанията си от българския пазар, споделя за обществените и корпоративни начинания, които компанията поддържа и разкрива рецептата, с която тя съумява да отстоява позициите си на международен водач през последните 138 години

- Г-н Попесков, преди повече от половин година поехте поста изпълнителен шеф на Кока-Кола България. Какви са вашите усещания за българския пазар и екипа на компанията за този интервал? Отговарят ли те на вашите първични показа и упования?

- Българските консуматори на безалкохолни питиета демонстрират интерес към нововъведенията, търсят вълнуващи прекарвания, в това време са добре осведомени и деликатни към своя метод на живот. Ето за какво би трябвало да предлагаме настоящи и вълнуващи маркетингови акции, необятна гама от питиета и разнообразни размери на опаковките, с цел да отговорим на високите упования на българите. Търговската мрежа и пейзажът в бранш търговия на дребно и HoReCa също се трансформират бързо, тъй че би трябвало да поддържаме тясна връзка с нашите клиенти. Локалният ни екип, дружно с нашите сътрудници от Кока-Кола ХБК България, правят отлична работа в адресирането на всички тези фактори за триумф, по тази причина бързо разбрах за какво Кока-Кола е пазарен водач в сегмента на безалкохолните питиета в България.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР