Изпълнителният директор на Facebook, Марк Цукърбърг, заедно с друг високопоставен

...
Изпълнителният директор на Facebook, Марк Цукърбърг, заедно с друг високопоставен
Коментари Харесай

Цукърбърг и Тръмп са се срещнали на тайна вечеря в Белия дом

Изпълнителният шеф на Фейсбук, Марк Цукърбърг, дружно с различен почитан чиновник на компанията, е вечерял с президента Доналд Тръмп на необявена среща в Белия дом.

NBC News споделя, че Цукърбърг и Питър Тиел са посетили Тръмп при визитата си във Вашингтон за чуване пред конгреса за Libra.

“Като основен изпълнителен шеф на огромна щатска компания, Марк одобри поканата да вечеря с президента и първата дама в Белия дом. “, разяснява представител на Facebook пред същата медия.
Не е ясно, за какво двамата шефове са се срещнали с Тръмп и какво е обсъждано
Няма отговор и на въпроса за какво срещата не е оповестена и никой не знае за нея преди NBC News да я разгласи.

Това е вторият път, в който Марк и Доналд се срещат „ скрито “. Първият път беше вечеря с президента и някои сенатори, в края на септември.

В момента Facebook е под прицел поради позицията си по повод политическата реклама. Това стана откакто FB разгласи, че няма да ревизира истинността на политическите акции. Потвърди, че в рекламите може да има подвеждаща информация, стига да няма обидно държание.

През октомври Цукърбърг стимулира решението пред конгреса. Според него това отваря път на свободното слово и разрешава на гласоподавателите да употребяват информация без външни въздействие.
Това не беше задоволителен мотив за някои сенатори
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР