Главчев е пълно олицетворение на модела ГЕРБ. И той започна

...
Главчев е пълно олицетворение на модела ГЕРБ. И той започна
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: И на децата вече е ясно, че Главчев не управлява държавата

Главчев е цялостно въплъщение на модела ГЕРБ. И той стартира като началника си Борисов да играе съпротива самичък на себе си, когато стане напечено. Това написа във Facebook корнелия нинова, водач на Българска социалистическа партия.

Тя уточни, че точно Главчев е разрешил построяването на частна детска болница. Неговият Министерски съвет я е дал своя вот единомислещо без нито един коментар. Сега Главчев дава на ДАНС и прокуратурата сигнал. Срещу кого? Срещу себе си? Срещу министрите си?

" Още по- неуместно става държанието на премиера, който първия ден пази решението, а на идващия се сеща, че служебно държавно управление би трябвало да провежда избори, а не да се занимава с дълготрайни въпроси ", добавя Нинова.

Хора, това е подигравка. Единственият метод Главчев да се снабди с някакво от малко малко достолепие е да каже кой го накара да вземе това решение и против какво, кой му подреди държавното управление, кой му сменя министрите? Кой ръководи действително страната, тъй като и на децата към този момент е ясно, че не е той, приключва тя.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР