Изненадващо сваляне на Мария Игнатова от Господари на ефира“ само

...
Изненадващо сваляне на Мария Игнатова от Господари на ефира“ само
Коментари Харесай

Бременна ли е Мария Игнатова?

Изненадващо събаряне на Мария Игнатова от „ Господари на ефира “ единствено затвърждава плъзналите още веднъж клюки, че двамата с Димитър чакат бебе, разбра HotArena.

Блондинката бе ненадейно сменена от Васил Василев – Зуека, като в дългогодишната  история на шоуто досега такива рокади в никакъв случай не са се случвали, с изключение на когато водещите не са имали основателни и персонални аргументи да отсъстват по ден, два, писа „ Ретро “.

Мария щяла да прекара най-малко година в отмора от екрана, като повода за решени3ето си да се отдръпна тъкмо в този момент тя не желаела да разкрива. Половинката на Рачков към момента няма забележими сигнали по тялото, които да разкриват бременност, само че като нищо може да е решила да изпадне в конспиративност, с цел да се скрие изцяло от света, тъкмо с цел да резервира тайната допустимо най-дълго.

Известен факт е, че двамата с комика не обичат да приказват въобще за връзките си. Дори за едногодишната си разлъка не благоволиха да оповестят, а за повторното им събиране се разбра от изтекли фотоси от тяхната лятна отмора във вилата на Халваджиян в Тоскана. Тогава се появиха клюки, че двамата са се оженили, а големият диамантен пръстен Мария не смъква от безименния си пръст. Каква по-естествена стъпка има от това да скрепят връзката си посредством общо дете?
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР