Изненадващо признание направи певицата Алисия по време на свое участие.

...
Изненадващо признание направи певицата Алисия по време на свое участие.
Коментари Харесай

Алисия изненада с признание, после яхна мъж СНИМКА

Изненадващо самопризнание направи певицата Алисия по време на свое присъединяване. В клипче, снимано от неин почитател, изпълнителката шеговито се обръща към мъжката част в дискотеката да внимават с неприличните оферти, тъй като не е сама.

Брюнетката не издава нищо повече дали мъжът, който засяга, участва в заведението и кой е той. От години някогашната на Валери Божинов и Ники Михайлов пази персоналния си живот в загадка. След като връзките й и с двамата футболисти се разпаднаха злощастно, Алисия се закани повече да не демонстрира мъжете до себе си.



След това фолкфурията се хвърли в обятията на един от най-желаните ергени - Мони Филипов. Алисия се нанесе в първокласната му къща и съвсем приключи участията си, с цел да прекарва повече време с новата си обич.

В началото на годината обаче Ася, както е същинското й име, загатна за разлъка с Филипов. В изявление пред Мон Дьо водещият я попита: " Любовта оказа ли се такава, каквато я разказват в книгите, във филмите, в любовната поезия ", на което певицата в началото отговори уклончиво: " Ще забележим ". И продължи: " Към момента мога да кажа, че щом е завършила, значи не е била нищо от това, което изброи ".

Фолкфурията на няколко пъти намерено е признавала, че мечтае да се омъжи. " Ако някой добър и грижлив мъж ми предложи брак, бих приела с удоволствие. Мисля, че е време да основа семейство ".

Феновете на изпълнителката подозират, че Алисия още веднъж се е събрала с Филипов и точно той е мистериозният мъж, за който приказва. Алисия разгласява фотоси от автомобила, който й е подарък от милионера, както и от общия им дом.
 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР