Изненадващи фаворити за титлата при мъжете най-вероятно ще объркат плановете

...
Изненадващи фаворити за титлата при мъжете най-вероятно ще объркат плановете
Коментари Харесай

Нови фаворити объркаха плановете на Sandanski Open 2017 II

Изненадващи любимци за купата при мъжете най-вероятно ще объркат проектите на най-големите звезди от фамилната тенис СПА верига " Уикенд тур ". Иво Стоянов от Самоков и Костадин Панов от Сандански се записаха за присъединяване в последния шампионат за годината в Сандански този уикенд. Експертите в аматьорския тенис настояват, че най-вероятно един от двамата, а не Красимир Минтов, Милен Балтов, Росен Марков, Кирил Стоянов или Слави Такев ще вземе купата в Sandanski Open 2017 II. Миналата седмица Иво и Костадин направиха ужасно дерби, като успеха отиде при Костадин. Въпросът е дали Иво е подготвен за реванш и ще имат ли сили обичайните звезди от " Уикенд тур " да го победят. Програмата за шампионата е подготвена, а множеството от участниците към този момент упражняват на кортовете в Сандански и се готвят за кървави борби.

Срещите от груповата фаза на Sandanski Open 2017 II стартират в събота. Мъжете са разграничени в 10 групи по четирима, а дамите са в пет групи. За да подсигуряват на всички участници минимум по три мача уредниците за пръв път пуснаха спомагателни групи. В неделя стартират елиминациите в сингъла и смесените двойки, а почитателите може да наблюдават резултатите в действително време тук.

Последният шампионат за 2017 на „ Уикенд тур “ събира рекорден брой участници и посетители. Мачовете ще се играят на кортовете на „ Интерхотел Сандански “, а тенисисти и техните близки ще имат опция да вземат ударна доза тенис, след което да релаксират в минералните басейни на хотела. Победителите ще получат награди от домакините и от компания „ Есен “ ООД, формален представител на „ Баболат “ за България.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР