Изминалата година несъмнено беше трудна за всички. Неприятна беше и

...
Изминалата година несъмнено беше трудна за всички. Неприятна беше и
Коментари Харесай

Кои са най-добрите дати за годеж и сватба през 2021 според астролога на принцеса Даяна

Изминалата година безспорно беше сложна за всички. Неприятна беше и за двойките, които трябваше да анулират или отсрочат сватбите си поради пандемията от ковид.

Бившият астролог на принцеса Даяна Деби Франк прегледа деликатно активността на планетите през последните 12 месеца и откри, че в действителност непосредствената непосредственост на суровия Сатурн и интервенциониста Плутон работят като черен облак, който основава „ условия отвън контрола на хората “, предава dariknews.bg.

За благополучие 2021 година наподобява по-обещаваща. „ С навлизането в 2021 година както Юпитер, по този начин и Сатурн неотдавна са образували Голямо свързване във Водолей през декемврийското зимно слънцестоене “, изяснява Деби.
 Какво да чака всяка зодия от Юпитер във Водолей  Какво да чака всяка зодия от Юпитер във Водолей  Какво да чака всяка зодия от Юпитер във Водолей  Какво да чака всяка зодия от Юпитер във Водолей
На 17 декември Сатурн дефинитивно се реалокира в символ Водолей, където ще остане в продължение на 2 години. На 19 декември Юпитер също минава в символ Водолей, където ще остане една година. Цикълът на Юпитер и Сатурн е значим за международните и обществени процеси. Връзката на планетите се случва на всеки 20 години и това води до промени в политиката, стопанската система, обществото.

"Очертава се нов 20-годишен цикъл, който алармира за нова епоха. Това единствено по себе си е знак, че събиранията ще бъдат идни, защото Водолеят е знакът на групи, събития и връзка. "
 Какво да чака всяка зодия от Сатурн във Водолей  Какво да чака всяка зодия от Сатурн във Водолей  Какво да чака всяка зодия от Сатурн във Водолей  Какво да чака всяка зодия от Сатурн във Водолей
Деби Франк уточни кои са най-хубавите дати за сгодяване и женитба през 2021 година.

 heart 29 януари - Връзката сред Слънцето и Юпитер на тази дата я прави идеална за сгодяване. Тази дата носи благословия и безконечна вяра.

 heart 11, 13, 14 февруари - 11-ти е доста добра дата за женитба, а 13 и 14 се причисляват към Меркурий с Венера и Юпитер, което води до щастливи връзки - идеално време за слагане на въпроса " Ще се омъжиш ли за мен? ".

 heart 4 април - Великденският уикенд на 4 април сплотява Слънцето и Венера в любовен балон, който е прелестно време за подписване на брак с сантиментално предложение. Това е един от най-хубавите уикенди в годината за удобни събития съгласно Деби.

 heart 7 и 8 май - Астроложката на принцеса Даяна показва, че през май най-хубавото време за женитба ще е на 7 и 8 май.

 heart 24 юни е оптимистичен и позитивен интервал, датата е най-хубавата за тези, които желаят да създадат значимата крачка в средата на годината.

 женитба младоженци пролет iStock

 heart 10 юли - Любителите на лятото наложително би трябвало да си резервират 10 юли, с цел да създадат една топла женитба.

 heart 14 август - Предложението за брак през август е най-добре да бъде направено на 14-ти.

 heart 2 октомври - Звездите са прелестно подредени на този есенен ден за една щастлива гала.

 heart 16 ноември е ден, в който е доста уместно да се вземат решения, които трансформират живота.

 heart 3 декември - Предложенията и сватбите през декември носят коледния дух, а на 3-ти магията е още по-силна.
 Ето кои ще са най-хубавите дни през 2021 година  Ето кои ще са най-хубавите дни през 2021 година  Ето кои ще са най-хубавите дни през 2021 година  Ето кои ще са най-хубавите дни през 2021 година
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР