Изминаха доста месеци, откакто видяхме първия трейлър на Смъртта може

...
Изминаха доста месеци, откакто видяхме първия трейлър на Смъртта може
Коментари Харесай

Втори трейлър на Смъртта може да почака

Изминаха много месеци, откогато видяхме първия филмов откъс на " Смъртта може да изчака " , а в случай че не беше пандемията, към този момент трябваше и да сме гледали кино лентата.

Джеймс Бонд още веднъж в деяние

Първи филмов откъс на " Смъртта може да изчака "

Но към този момент се нагодихме към новата действителност и мисълта, че до премиерата на 25-ия филм за Джеймс Бонд остават още два месеца. И тъй като ноември не е чак толкоз надалеч, напълно разумно беше публикуван и втори филмов откъс на " Смъртта може да изчака ".

Той сигурно ни затвърждава, че във кино лентата огромният изверг ще бъде Сафин (Рами Малек), който има скришен проект, с който да убие милиони души по света, тъй като търси възмездие.

на Сеп 2, 2020 в 10:11 PDT

Само и само положителният остарял господин Бонд (Даниел Крейг) може да му попречи, само че от филмовия откъс виждаме, че това няма да е елементарно. Направиха ни, несъмнено, усещане многото екшън подиуми, които наподобяват сносно и предостатъчно потриваме ръце в очакване на ноември.
 Nokia,
" Смъртта може да изчака " идва с нещо ново

Новите телефони на Джеймс Бонд и компания

От втория филмов откъс на " Смъртта може да изчака " за първи път виждаме в деяние и героинята на Ана де Армас. За не я не знаем нищо, само че пък от видяното съдим, че ще спомага на Бонд и може да ступа всеки.

Пак от видяното мигновено бихме я създали идващия Джеймс Бонд. Но това е единствено в нашите глави, естествено.

Очакваме " Смъртта може да изчака " в кината през ноември
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР