Изминаха доста години, откакто женският тур за последно имаше генерален

...
Изминаха доста години, откакто женският тур за последно имаше генерален
Коментари Харесай

Hologic е новият генерален спонсор на WTA


Изминаха много години, откогато женският тур за последно имаше общоприет спонсор в лицето на мобилния бранд Sony Ericsson. Дълго време тази позиция стоеше незаета, като това бе пропусната опция за съществени финансови приходи от страна на WTA. На този интервал обаче бе комплициран край.

Днес управлението на WTA показа Hologic като своя нов световен спонсор. Подробности към контракта не бяха разкрити, като стана ясно само това, че той е дълготраен, както и че ще бъде най-доходоносното спонсорско съглашение в историята на женския тур.

Hologic е американска компания, учредена през 1985 година и основана в Марлборо, Масачузетс. Предмет на нейната активност е проектирането на здравно съоръжение, употребявано при диагностика и хирургични интервенции. Водещ приоритет на компанията е женското здраве.

„От самото начало бяхме сигурни, че Hologic е верният сътрудник за нас. Навлизаме в нова епоха, в която дамите непрестанно доближават нови висоти и все пвоече осъзнават какъв брой е значимо здравето, с цел да осъществят в цялостна степен своя капацитет, тъй че компанията се причислява към фамилията на WTA в доста значим миг. И двете страни споделяме убежденията за равнопоставеността на дамите по целия свят и това ме кара да съм сигурен, че партньорството ни ще донесе позитивна смяна за играчите, спорта и феновете“ – съобщи президентът на WTA Мики Лоулър.

„Hologic и WTA взеха решение да се обединят в устрема си да създадат нещо положително за дамите. Горди сме, че ще стоим паралелно с WTA и че споделяме технтие полезности. Партньорството ни има за цел да извоюва още по-важна роля за дамите в нашето общество, както и да притеглим внимание върху това какъв брой значими са навременната диагностика и лекуване при спасяването на животи“ – разяснява от своя страна изпълнителният шеф на Hologic Стив Макмилън.

Световната №1 Ашли Барти също изрази своята позиция по отношение на новото партньорство. „Като професионален състезател, който обръща доста съществено внимание на здравето си, съм доста разчувствана, че Hologic ще си партнира с WTA. Желанието на компанията да влага в тура демонстрира тяхната угриженост за женския спорт, както и за здравето на жентие като цяло. Очаквам с неспокойствие да играя в Hologic WTA тура и да видя какво въздействие ще окаже това партньорство за дамите по света“.

Логото и името на Hologic ще бъдат интегрирани във всички платформи на WTA и ще бъдат изписани върху мрежите по време на мачовете във всички шампионати от тура. Освен това Hologic ще бъде съществена част от цифровите рекламни акции на шампионатите от сан WTA 1000 и WTA 500.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР