Изминаха 13 години от излизането на филмовата поредица Здрач на

...
Изминаха 13 години от излизането на филмовата поредица Здрач на
Коментари Харесай

Как се промениха актьорите от Здрач след 13 години

Изминаха 13 години от излизането на филмовата поредност " Здрач " на огромен екран. Вампирската сага буреносно завладя публиката и се разпростя в цели пет елементи.

Филмът се оказа летящ старт за кариерата на някои от младите артисти в него. Част от тях направиха и не престават да вършат страхотни функции, до момента в който други се отхвърлиха от специалността и се посветиха на разнообразни дела. Ники Рийд да вземем за пример, която влезе в облика на Розали в " Здрач ", стана еко деятел.

Вижте по какъв начин се трансформираха актьорите за тези 13 години:

Тейлър Лаутнър - Джейкъб Блек

Ролята на Тейлър Лаутнър в " Здрач " е безспорен трамплин за младия артист. Той получава предложения за присъединяване в няколко кино лентата по-късно. Също по този начин Тейлър е разпален по спорта, по футбола най-много, по бейзбола, той владее и няколко бойни изкуства, разпален е по джаза и хип-хоп танците. Макар че не всичките филми след " Здрач ", в които се снима Лаутнър, да получават позитивна оценка от рецензията, той продължава своя сполучлив път в актьорската кариера.

Макензи Фой - Ренесме Кълън

Макензи Кристин Фой получи премия " Сатурн " за най-хубав млад артист с ролята си на Мърфи във кино лентата " Интерстелар " през 2014 година, както и доста други номинации. Фой стартира да се изявява като модел още от 3-годишна, а на 9 започва и актьорската си кариера. И през днешния ден продължава да бъде актриса, само че не е обърнала тил и на другите значими неща в живота си, като учебното заведение, извънкласните занимания и тренировките по таекуондо.

Ашли Грийн - Алис Кълън

Ашли, която влиза в ролята на сестрата на Едуард Кълън - Алис, стартира своята кариера, работейки в заведения за хранене, само че след присъединяване ѝ в " Здрач ", си печели доста повече популярност и почитатели. През 2010 година тя става рекламно лице на козметичната марка Mark (Avon), ориентирана към младежите, а през 2011-2012 година си сътрудничи с DKNY.

Келън Лъц - Емет Кълън
 Как се трансформираха актьорите от


След " Здрач " Келън Лъц получава функции в няколко кино лентата. През 2020 година стартира да се снима в сериала FBI: Most Wanted. А през февруари тази година стана баща за първи път.

Елизабет Рийсър - Есме Кълън

Елизабет стартира актьорската си кариера в театъра. После се снима в няколко сериала, измежду които е и " Анатомията на Грей ". След " Здрач " Рийсър продължава присъединяване си в сериали.

Джаксън Ратбоун - Джаспър Хейл
 Как се трансформираха актьорите от


Освен че се изявява като артист, Джаксън е част от бандата 100 Monkeys и се занимава с писане на песни. Групата, която основава със свои съученици, към този момент е издала няколко албума. След присъединяване си в сагата " Здрач " той се изявява като продуцент и режисьор на няколко кино лентата и тв сериали. Със брачната половинка му имат три деца.

Питър Фачинели - доктор Карлайл Кълън

Питър Фачинели е прочут артист доста преди присъединяване си в " Здрач ". След него обаче той избира да поема функции във филми единствено в Лос Анджелис, тъй като желае да бъде по-близо до фамилията и дъщерите си.

Робърт Патинсън - Едуард Кълън

34-годишният артист продължава своя стремглав път в киното. Но функциите, които играе след тази на Едуард Кълън в " Здрач ", са надалеч по-сериозни. През 2020 той взе участие в " Тенет ", а през 2022 го чакаме в ролята на Батман. Той направи и доста положително показване във кино лентата " Вода за слонове " от 2011 година, където си партнира с Рийз Уидърспуун.

Майкъл Шийн - Аро

През първите години от кариерата си Майкъл Шийн работи най-вече в театъра. Но при започване на 2000 година става прочут и от екрана. След като влиза в облика на Аро Волтури, Пийн има опцията да покаже брилянтния си актьорски гений още в " Хамлет " и в сериала " Good Omens ".

— michael sheen
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР