Изложителите ще предоставят дори по-богат избор от творби на изкуството

...
Изложителите ще предоставят дори по-богат избор от творби на изкуството
Коментари Харесай

BILLA посреща фолклорното издание на Фермерския пазар „ОТ БГ“ в Габрово

Изложителите ще дават даже по-богат избор от произведения на изкуството за дома, вкусни изкушения и натурална био козметика
На 11 юни, събота, BILLA България още веднъж ще бъде хазаин на обичайния Фермерски пазар „ ОТ БГ “ в град Габрово. Компанията ще посрещне защити български производители и занаятчии от 10 до 17 ч. на паркинга на магазина, ситуиран на ул. „ Орловска “ № 119, до спортна зала „ Орловец “. Настоящото издание ще бъде отдадено на българския обичай и фолклор. То надгражда и разнообразява продуктите, изложени в предходните издания, като ще показа изящни произведения на изкуството и произведения от дърворезба на локални производители от района на Габрово, Плевен, Ловеч, Велико Търново, Стара Загора и Казанлък.

Фермерите, които се включват в събитието, още веднъж ще изненадат гостите, като им дават богат избор от авторски артикули и специфични усети. Те ще включват разнообразие от свежи и сушени подправки, естествен мед и прополис, здравословни масла от бял бодил и черен кимион, както и козметика с натурален генезис, чиито свойства спомагат за освежаването на кожата. На щандовете ще има още домакински фасул, леща, млечни и месни деликатеси, ядки, тахан, пивки и отлежали виновност, както и захарни изкушения с отличен усет за феновете на всяка възраст.

Освен многообразие от био хранителни артикули и питиета, гостите на юнското издание на „ ОТ БГ “ ще открият на щандовете пъстроцветна керамика, домашна посуда от висококачествено стъкло и солидно дърво и ръчно плетени аксесоари, арт бижута, сувенири и украса за дома. В края на събитието ще се организира и месечната лотария, която се утвърди като традиция на пазара. Един от всички гости ще завоюва подбрани продукти от щандовете на „ ОТ БГ “.

Партньорството на BILLA с поредицата фермерски пазари „ ОТ БГ “ през цялата 2022 година е част от дълготрайната тактика за поощряване на бизнеса на дребните и междинни български земеделци. По този метод, като се изключи че оказва поддръжка на локалните производители, веригата дава още по-богато многообразие от висококачествени продукти на своите клиенти в Габрово и района. Това е и следващата стъпка, с която BILLA дава опция на редица локални изложители да показват образно гения си в региона на изкуството, посредством своята продукция.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР