Изложението CES 2019 отбеляза старта на предварителните поръчки на електрическия

...
Изложението CES 2019 отбеляза старта на предварителните поръчки на електрическия
Коментари Харесай

CES 2019: Електрическият Harley-Davidson LiveWire ще бъде ваш за 30 000 долара

Изложението CES 2019 означи старта на предварителните поръчки на електрическия мотор на Harley-Davidson. Новият LiveWire най-накрая има съответна цена и тя не е евтина. Но не сме и очаквали друго: моделът ще коства 30 000 $, а доставките стартират от есента.
Harley-Davidson тества LiveWire към този момент от няколко години, защото пазарът на скъпи мотори с огромни мотори и дълъг пробег последователно се свива.

Ускорението от 0 до 100 при Harley-Davidson LiveWire става за 3.5 секунди. Тъй като моторът няма скоростна кутия и съединител, ръководството е оптимално просто. Един заряд на батерията от Panasonic ви дава към 150 километра градски пробег.

Моторът има вграден 4G LTE модем и върви с приложение, което да ви упъти до най-близката зарядна станция.

Разбира се, като всеки електрически опит, тук няма да чуете обичайния тон от мотор, с който всеки същински мощен автомобил се гордее. Вместо това, компанията твърди, че предлага ново потомство тон, който показва гладката електрическа мощ на мотора при ускоряване.

Harley-Davidson твърди, че LiveWire е единствено първият от няколко електрически модела – в случай че се окаже сполучлив, което надалеч не е несъмнено поради традициите на марката.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР