Изложба с произведения на известния уличен артист Банкси ще бъде

...
Изложба с произведения на известния уличен артист Банкси ще бъде
Коментари Харесай

Изложба на Банкси в Лондон: Разгледайте я от дивана

Изложба с творби на известния махленски актьор Банкси ще бъде изложена в изложба в Лондон, само че ще може да бъде прегледана и онлайн.

" Хвани ме, в случай че можеш ", която показва творби на неуловимия художник, ще бъде изложена в галерията House of Fine Art (HOFA) от 8-ми октомври до 15 октомври.

В изложбата, феновете на графити художника ще могат да видят произведения като " Кралица на маймуните " от 2003 година, " Джак и Джил " от 2005 година и " Спри за инспекция " от 2007 година, която изобразява Дороти от " Магьосника от Оз " и кучето ѝ Тото, спрени от служител на реда, който ревизира плетената ѝ кошница.

A post shared by (@thehouseoffineart) on Sep 27, 2020 at 5:50am PDT

Произведенията в изложбата, която е партньорство сред изложба HOFA и платформа за цифрово изкуство Artcels, ще бъдат налични гратис и в интернет, с цел да могат хората да се насладят на изкуството на мистериозния лондонски художник от разстояние.

A post shared by (@thehouseoffineart) on Oct 7, 2020 at 1:39pm PDT

Съоснователят на галерията Елио д'Ана, който е и основател на Artcels, счита, че даването на отдалечен достъп до сходни експозиции, дава късмет на младите да се потопят в света на изкуството, даже да нямат време и опция да посетят галерията.

A post shared by (@thehouseoffineart) on Oct 6, 2020 at 4:37am PDT

„ Когато се заехме да сътворяваме Artcels, искахме да създадем актуалното изкуство по-достъпно за по-широката публика от младежи, с механически умения да усетят и изпитат изкуството оттатък познатите му граници ", съобщи той.

„ Банкси въплъщава този блян и кариерата му се гради към концепцията за освобождение на изкуството за хората. И по този начин, за нас е огромна чест да бъдем домакини на тази галерия и се надяваме, че хора от целия свят ще изживеят Банкси както в никакъв случай до момента “, добави Д'Ана.

Изложбата можете да разгледате ТУК до 15 октомври.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР