Излежаващият присъда в изправителната колония в град Покров Алексей Навални

...
Излежаващият присъда в изправителната колония в град Покров Алексей Навални
Коментари Харесай

Алексей Навални се появи за първи път след гладната стачка

Излежаващият присъда в изправителната колония в град Покров Алексей Навални  се появи в съда посредством видеовръзка за първи път откакто разгласи, че приключва гладната стачка.

44-годишният критик на президента Путин излежава наказване от две години и половина за нарушавания на условно освобождение по ранна присъда, която съгласно него е била политически стимулирана. В първата си поява след гладната стачка Навални наподобява физически отпаднал, отбелязва в. ``Гардиън``.

Опозиционерът разгласи гладна стачка в пандиза на 31 март за да получи съответна здравна помощ поради прищипан гръбначен нерв. На 23 април той разгласи в обществената мрежа Инстаграм, че приключва стачката, тъй като затворническите управляващи са изпълнили искането му да позволен цивилен лекари, които да го прегледат. Заедно с двете хернии на гръбначния дирек са се появили кисти на черния дроб, има и нарушаване на чувствителността на краката, се споделя в писмо, оповестено в ``Новая газета``. От пандиза споделят, че обследването е направено от самостоятелна група медици.

Днес екипът на Навални съобщи, че разпуска мрежата си от районни бюра на неправителствената организация Фонд за битка с корупцията, на която опозиционерът е началник преди правосъдното съвещание, което ще прегледа искане от прокурори организацията да бъде оповестена за екстремистка.

По-рано през седмицата съд в Москва забрани на Фондацията за битка с корупцията да публикува информация онлайн, да организира протести и да бъде допускана до участия в избори.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР