Изключването на Кирил Добрев е поради страховете за партийното оцеляване

...
Изключването на Кирил Добрев е поради страховете за партийното оцеляване
Коментари Харесай

Какво каза шефът на БСП-Перник за изключването на Кирил Добрев

„ Изключването на Кирил Добрев е заради страховете за партийното оцеляване на сегашния ръководител на идния конгрес “, разяснява водачът на социалистите в Перник Стефан Кръстев в предаването „ Денят онлайн с Наделина Анева “ по NOVANEWS. Ден по-рано локалната организация изиска и Корнелия Нинова да бъде изключена от партията поради неприятните изборни резултати. 

„ Скандално е, даже на Георги Димитров е обещано право да се отбрани, тук е отнето това право на инакомислещите “, сподели още Кръстев и напомни, че Общинският съвет на БСП-Перник изиска оставката на Нинова още на 8 април.

" Поискахме оставката й след първата злополука за Българска социалистическа партия от общи три следващи такива. Мотивите не са персонални, а поради кардинални съображения. Коренелия Нинова към този момент е изключена от гласоподавателите. Това доста ясно се установи на изборите ", изясни Кръстев. 

На въпрос дали е допустимо до конгреса да бъдат изключени и други кандидати за лидерския пост като Крум Зарков да вземем за пример, Кръстев отговори: „ Виждайки по какъв начин протече това гласоподаване непрозрачно, на автограф, сред празниците, по метод нови изключвания няма да бъдат изненада до конгреса “.

Относно вероятно изключване от партията и на кмета на Перник Станислав Владимиров Кръстев разяснява по този начин: 

" Владимиров е човек с дълбоки корени и едно от най-разпознаваемите лица на Левицата. Съмнявам се, че ще бъде изключен. Що се отнася до Кирил Добрев аз го поканвам да подаде документи за участие в структурата на Българска социалистическа партия в Перник ", сподели още той. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР