Тим Хауърд беше на 10 години, когато влезе в горната

...
Тим Хауърд беше на 10 години, когато влезе в горната
Коментари Харесай

Тим Хауърд, последният в редицата на най-добрите американски вратари, влиза в Националната футболна зала на славата на САЩ

Тим Хауърд беше на 10 години, когато влезе в горната палуба на стадион Джайънтс през юни 1989 година за другарски мач сред Съединени американски щати и Перу, който включваше вратарят Тони Меола прави втората си интернационална изява.

„ Най-ранният ми футболен спомен “, спомни си Хауърд предишния месец.

Хауърд продължи да следва Меола в редица изключителни американски вратари и в събота той ще се причисли към Меола, Кейси Келър и Брад Фридел в Националната футболна зала на славата на Съединени американски щати.

„ Очевидно това е достойнството на живота ми “, сподели Хауърд.

Джош Маккини, капитан на параолимпийския тим на Съединени американски щати за седемте, също беше определен от гласуването на играчите. Полузащитникът Тиша Вентурини-Хох беше определен от гласуването на ветерани, а създателят на United Soccer Leagues Франсиско Маркос беше определен от категорията на строителите.

Сега на 45 години Хауърд започва на Световните шампионати през 2010 година и 2014 година и направи 121 интернационалните изяви от 2002-17, най-вече измежду американските вратари. Не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР