Посетете нашия център за ETF, за да научите повече и

...
Посетете нашия център за ETF, за да научите повече и
Коментари Харесай

Янус Хендерсън се готви да марширува в Европа с придобиването на Tabula

Посетете нашия център за ETF, с цел да научите повече и да разгледате нашите задълбочени данни и принадлежности за съпоставяне

Глобалният управител на активи Янус Хендерсън купи Лондон основан Tabula Investment Management, защото се стреми да употребява възходящото търсене на интензивно ръководени борсово търгувани фондове отвън Съединени американски щати.

Janus към този момент е четвъртият по величина снабдител на дейни ETF с закрепен приход в Съединени американски щати, съгласно данни на Morningstar, като $14,2 милиарда от $335 милиарда активи под ръководство се държат в структурата.

Той сподели, че придобиването е подбудено от устрема да „ усъвършенства партньорството си с потребителската си база от Обединеното кралство и Европа, която от ден на ден търси дейни ETF, и да доближи до основни разрастващи се пазари в Латинска Америка, Близкия изток и Apac ”. Финансовите условия не бяха оповестени.

Европейската съвсем повсеместна Ucits фондова конструкция е доста известна в огромна част от Латинска Америка и Азия, което разрешава на фондове, устано...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР