Изграждането и поддържането на връзка – без значение любовна, професионална

...
Изграждането и поддържането на връзка – без значение любовна, професионална
Коментари Харесай

Тези 4 думи убиват връзките

Изграждането и поддържането на връзка – без значение любовна, професионална или другарска, е развой, който изисква да внимавате освен с държанието и дейностите си, а и с думите си. Понякога, без да се усещате, казвате неща, които оказват мощно отрицателно въздействие върху индивида против вас. Заменете тези думи и има огромен късмет да запазите връзката си:

Никога
Освен в случай че не сте гадателка и да виждате в бъдещето си, няма по какъв начин да знаете, че нещо в никакъв случай няма да се случи. Тази дума е натоварена с отрицателно значение и е много безапелационна. Тя работи като меч и разсича всевъзможни стремежи и упования. Често дамите я употребяват, когато са мощно афектирани и след това желаят да си я върнат обратно, само че е късно. Можете да я замените със следните изречения:
„ Трудно ми е да си показва, че … “, вместо: „ Ти в никакъв случай няма… “
„ Не мисля, че бих могла да се накарам да… “, вместо: „ Никога няма да …. “

Винаги
Постоянното вметване, че нещо постоянно се случва или не се случва, води до чувството, че вие към този момент сте предначертали пътя на нещо и няма да търпите никакво отклоняване или смяна. Освен това издава, че вие към този момент имате безапелационни упования, с които индивидът насреща няма по какъв начин да се пребори. Тази дума е един от най-неочакваните, само че сигурни убийци на типовете връзки. Като цяло всяко генерализиране и крайности не дават алтернатива на другия да се включи, което го демотивира даже да пробва. Можете да замените тази дума с „ нормално “, „ от опита ми до момента “, „ виждала съм доста пъти “…

Не можеш
Когато определяте опциите на различен човек, вие го ограничавате и постоянно си навличате гнева му. Човек може да е безапелационен единствено за личните си благоприятни условия. Дори да се съмнявате, че той би се справил в избрана обстановка, по-добре му загатнете опасенията си.

Трябва
Това е заповедна дума, която също рядко ще докара до стремежи резултат. Никой не ви е задължен и не е редно да го задължавате вербално. Човек се усеща приклещен по този начин и има предпочитание да се измъкне от задължението, в което сте го сложили. Вместо да се налагате, по-добре помолете или попитайте.
„ Би ли ми оказал помощ, че това тежи “ вместо „ Трябва да ми окажеш помощ, че това тежи “.
„ Ще се веселя доста, в случай че посетим нашите през уикенда “, „ Трябва да посетим нашите през уикенда “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР