Изглеждаше, че думите му са отправени към селекционера Фернандо СантошНападателят

...
Изглеждаше, че думите му са отправени към селекционера Фернандо СантошНападателят
Коментари Харесай

Роналдо напусна терена бесен

Изглеждаше, че думите му са отправени към селекционера Фернандо Сантош

Нападателят на Португалия Кристиано Роналдо сподели нерви при промяната си в мача с Южна Корея. " Мореплавателите " изгубиха срещата с 1:2, само че това не бе съдбовно за тях, защото към този момент се бяха класирали за идната фаза, оповестява.

37-годишният деец стартира мача като титуляр, само че бе сменен в 65-ата минута от Андре Силва. Тогава той бе уловен от камерите да споделя: " Много бързате да ме извадите от игра ". На пръв взор изглеждаше, че думите му са отправени към аварийна пейка на Португалия.

След мача обаче селекционерът Фернадо Сантош замаза обстановката, потвърждавайки, че думите на Роналдо са били отправени към корейски състезател, който преди този момент го е обидил по някакъв метод.

" Роналдо напусна терена сърдит, само че това бе поради корейски футболист, който го бе обидил и се опитваше да го изкара отвън терена. Той му отговори и това е изцяло обикновено ", съобщи Сантош.

Думите на наставника бяха подкрепени и от Пепе: " Чух какво корееца сподели на британски и съм сигурен, че Роналдо му отговори " очевидно доста бързаш да ме извадиш от игра ".

Същото твърди и Рикардо Орта: " Мисля, че той напусна терена неудовлетворен поради реакция от страна на корейски футболист. Това няма нищо общо с нашия тим. Той към този момент няколко пъти сподели и няма потребност да го повтаря, че е благополучен и е фокусиран върху Световното състезание ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР