Изглежда от есента се задава сериозна промяна за Николаос Цитиридис.Оказва

...
Изглежда от есента се задава сериозна промяна за Николаос Цитиридис.Оказва
Коментари Харесай

Гръм в Би Ти Ви! Кой заменя Кадиев

Изглежда от есента се задава сериозна смяна за Николаос Цитиридис.

Оказва се, че той може да стане освен вечерен, а и предиобеден водещ в bTV. Именно гъркът е най-вероятният правоприемник на Сашо Кадиев в „ Преди обед “. Както към този момент стана ясно от септември синът на Катето Евро ще се появява единствено два пъти седмично в предаването.
-->
В „ Преди обед “ трескаво обмислят по какъв начин тъкмо ще продължи предаването от есента. И до момента в който Кадиев желае по-малко задължения, с цел да може да се отдаде на актьорството, то различен водещ – Николаос Цитиридис, е съвсем без работа, защото предаването му се излъчва само в петък. Макар, че стана изобретателен продуцент на шоуто си, даже и това е незадоволително да запълни времето му.

Именно заради тази причина управлението обмисля да го пусне да води с Деси Стоянова, с цел да запълнят графика му. Смята се, че към този момент е станал задоволително прочут, а и безспорно е много занимателен, с което ще компенсира суховатата си колежка, която е оперирана от възприятие за комизъм.

Мълвата носи, че в последно време Сашо Кадиев все по-често се огъва под напъна на множеството си задължения. Освен всичко останало, това е почнало да се отразява много отрицателно и на здравословното му положение. Продуцентът на „ Преди обед “ Георги Тошев удостовери, че обмисля да понижи съществено натоварването му, защото явно Кадиев към този момент е на ръба на силите си.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР