Изглежда, че Scuderia Cameron Glickenhaus възнамерява да отиде отвъд простата

...
Изглежда, че Scuderia Cameron Glickenhaus възнамерява да отиде отвъд простата
Коментари Харесай

В крак с модата: Военна версия на Glickenhaus 008

Изглежда, че Scuderia Cameron Glickenhaus има намерение да отиде оттатък простата структура на суперколи и офроуд транспортни средства, представяйки транспортно средство, проектирано особено за въоръжените сили. Няколко визуализации, оповестени във Фейсбук от същата компания, разкриват едно доста особено транспортно средство, наречено Glickenhaus 008 Fast Response Military Vehicle.

Това в действителност е вариация на тяхното бъги 008, която значително прилича общоприетия модел, като се изключи спомагателното осветяване начело, оръжието на покрива и маслинено зеления цвят, който украсява каросерията. Освен това има багажник на тавана за транспорт на в допълнение съоръжение и място вътре за най-малко двама души (един водач и един боец, който борави с оръжието).

`В

В момента има извънредно малко информация за техническите спецификации на новото военно возило. 008 беше показан за първи път през 2020 година под формата на транспортно средство, съчетаващо дизайна на суперавтомобила 004 и офроуд кола. Това транспортно средство разполага със особено окачване, което разрешава прекосяването и през най-трудния терен.

За страдание формалният уебсайт на Scuderia Cameron Glickenhaus към момента не е разкрил техническите спецификации на Glickenhaus 008, само че за идната военна версия се знае, че има централно инсталиран мотор и спирачна система Wilwood. За момента не е ясно дали този цифров план ще се трансформира в действителност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР