Издигането на силна кандидатура за президент от страна на Демократична

...
Издигането на силна кандидатура за президент от страна на Демократична
Коментари Харесай

Христо Христев: Демократична България трябва да издигне президент

Издигането на мощна кандидатура за президент от страна на Демократична България е въпрос от сериозно значение за опазване и разширение на въздействието на обединението.

Това разяснява във " Facebook " Христо Христев.

За отстояване на идеята, която я роди и осмисля. Румен Радев има своите достолепия, само че тази част от обществото, която Демократична България сплотява и съставлява, има потребност от различен претендент. От претендент, който ясно и недвусмислено показва позициите на демократичната общественост, изключително що се отнася до мястото на България в Европа и свободния свят. Не приказва за това с недомлъвки, не прави намигания към Русия или псевдопатриотичните трендове в България.

Не прави подслон на Орбан и неоавторитаристите от Вишеградската група по срещите на върха на Европейски Съюз. Няма чегета и производни на ченгета в обкръжението си.

Издигането на личен претендент на Демократична България е витално значимо и заради още две аргументи - първата, провеждането на изборите за президент и парламент в един ден. И втората, лансирането на нов политически индивид към Кирил Петков и Асен Василев.

Демократична България би трябвало да има своето ясно лице в президентската конкуренция, която да отстои позициите и позитивната динамичност на групировката. Да засилва демократичната общественост и да я резервира консолидирана към Демократична България.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР