Издънките, безсилието и липсата на експертен екип все повече компрометират

...
Издънките, безсилието и липсата на експертен екип все повече компрометират
Коментари Харесай

Издънка в Narod.bg: Васил Терзиев върна изритан за нарушения шеф на завода за боклук – ето кой е Николай Савов

Издънките, безсилието и неналичието на експертен екип от ден на ден компрометират новия кмет на София Васил Терзиев. Както само Narod.bg разкри, Държавна сигурност наследникът е бил заставен да назначи за зам.-кмет на Столична община с сектор „ Финанси и опазване на здравето “ персоналната одиторка на Кирил Петков – Гергана Москова, измъкнала Просто Киро от много противоречиви обстановки в ръководството на компаниите му.

Безобразията на Васил Терзиев, обаче, не престават с цялостна мощ – преди две седмици – на 29 ноември, кметът назначи Николай Савов за краткотрайно изпълняващ длъжността шеф на Оперативна програма „ Столично дружество за отнасяне на боклуци “, така наречен цех за отпадък, оповестиха публично от „ Московска “ 33. Савов има задача да направи цялостен отчет за положението на завода и да стартира работа по проект за неговото излекуване, редят опорки от екипа на Васко Кмета.

Реклама

Какво да чакаме от новия началник, откакто се оказва, че преди години Николай Савов е уволнен позорно от Завода за отпадък поради далавери, пита осведомител на Narod.bg от Столичния общински съвет?

Според данните, с които разполагаме, Савов е бил шеф на Столичното дружество за отнасяне на отпадъците от неговото основаване през 2013 година до 2016 година Накрая е изритан, откакто закупил от частна компания такова голямо количество хигиенични материали за потребностите на завода, че не е имало място, където да ги съхраняват и чиновници били принудени да ги тъпчат на всевъзможни места, даже под стълбите в предприятието.

Напънът да купи рекордното количество се обяснявал с желанието за по-голям бонус, разяснява осведоменият с драмата източник на Narod.bg. Като подобаващ за позицията шеф на Оперативна програма „ Столично дружество за отнасяне на боклуци ” Николай Савов бил пробутан от тогавашния заместник-кмет по екологията Мария Бояджийска, която в последна сметка хвърля оставка.

Защо се стига до гибелта на служащ поради новия-стар началник на софийския цех за отпадък, очаквайте продължение единствено в Narod.bg


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР