избра нов съвет на директорите на клуба на днешното заседание

...
избра нов съвет на директорите на клуба на днешното заседание
Коментари Харесай

Минути делят Зингаревич от собствеността на Ботев , ето кои са новите шефове

избра нов съвет на шефовете на клуба на днешното съвещание на акционерите. В него влизат петима индивида. Техните имена са Антон Зингаревич, Александър Ослан, Илиян Филипов, Георги Христосков и юрист Слави Микински.

Руският милиардер ще стане притежател на " канарчетата " щом акциите му бъдат трансферирани, а това може да се случи за минути. Настоящите носители на акциите оповестиха след съвещанието, че чакат Зигнаревич да им даде име на компания и контракт.

" Току-що организирахме общото заседание на ПФК Ботев АД. Присъстваха представители на 100% от акциите. Благодарни сме на синдика от ТЦ-ИМЕ, които имат 39% от акциите, защото, с цел да бъде пълноправно събранието. Помолихме синдикът да участва и дамата пристигна особено за събитието. То мина обикновено. В дневния ред имаше две точки - освобождение на остарелия Съвет на шефовете и назначението на нов подобен. Новият Съвет е 5-членен. Той е в състав Антон Зингаревич, Александър Ослан, Слави Микински, Илиян Филипов и Георги Христосков ", сподели ръководителят на Сдружение ПФК Ботев Радослав Кошински.

" От края на декември знаем, че ни предстоят прехвърлянето на акциите и влизането в клуба на вложителите в лицето на Антон Зингаревич. Първата стъпка е да изберем Борд с посочени от него хора и такива от бизнеса в Пловдив, а втората е фактическото прекачване на акциите. Днес извършихме първата стъпка. За втората чакаме тяхното финално мнение и договорът за прекачване, който те би трябвало да ни предложат. Виждате по какъв начин работят те в последните седмици. Нещата в клуба се развиват по професионален и динамичен метод. Стъпка по стъпка вървим в вярната посока ", добави още Кошински.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР