ицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова заминава на работно

...
ицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова заминава на работно
Коментари Харесай

Министърът на туризма заминава на работно посещение в Русия

ицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова отпътува на работно посещаване в Руската федерация от през днешния ден до 10 септември, оповестиха от пресслужбата на Министерския съвет.

В съветската столица Николова и ръководителят на Федералната организация по туризъм Зарина Догузова ще открият туристическото ревю "Отдых-Leisure 2020 ". Тази година България е поканена за присъединяване като страна-партньор на туристическия конгрес.

Министър Николова ще взе участие и в мотивационната сесия "Разговор с водачи. Какъв туризъм желаете да видите? ", където е планувано нейно изявление пред водачите в туристическия бранш на Русия.

Предвидени са и срещи с ръководителя на Федералната организация по туризъм Зарина Догузова, изпълнителния шеф на Асоциацията на туроператорите в Русия (АТОР) Майя Ломидзе, с президента на Руския съюз на туриндустрията Андрей Игнатев и изпълнителния шеф на Уралската асоциация по туризъм Михаил Малцев.

България взе участие в туристическата борса с народен щанд от 100 кв.м, което я прави един от най-големите изложители в туристическата борса.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР