ИТН ще подкрепи бюджета в неговата социална политика. Това заяви

...
ИТН ще подкрепи бюджета в неговата социална политика. Това заяви
Коментари Харесай

Каримански разкри какво ще прави ИТН. Кабинет или избори?

ИТН ще поддържа бюджета в неговата обществена политика. Това съобщи пред бТВ Любомир Каримански, ръководител на комисията " Бюджет и финанси " в Народно събрание. Той бе безапелационен, че никой не му е желал оставката от най-важния пост в Народното събрание.

" Мостовете не са прекратени. Вярвам на нашите депутати и единственото. Бюджетът би трябвало да влезе след гласоподаване, защото няма 24 часа от момента на входирането му в Народното събрание ”, посочи той.

" Ще спомагам с каквото мога. Няма да затрудня никого и ще го подложа на гласоподаване. Не е моментът към момента за нови избори. Вижте какъв брой преди нас има, с цел да пристигна наш мандат. Най-социалната част от бюджета ще е призната. Гласуваме параграф по параграф ", добави той. 

" Направено е подстрекателство. Парите, които са нужни за остарели отговорности за създаване на пътищата от 2020 година са 1 милиарда ", посочи той.

" Вчера беше казана още една неправилност. Петков сподели, че се съмнява, че Рашков може да се оправи и да уволни 7000 души поради което му би трябвало различен министър ", сподели Каримански. " Ние в никакъв случай не сме споделили " не " или " да " за КПОНПИ ", акцентира той.

" Не сме водили диалози с Радев да ни даде мандат. Извадете стенограма от гласуването на бюджета февруари месец, вижте какво е заречен Асен Василев и кажете кой лъже ", приключи Каримански. 

" Ние нямаме доста разновидности, вървим към съпротива. Не бихме подкрепили препоръчани претенденти за министри от Политическа партия. Има публични поръчки от електронното ръководство, които са направени за избрани компании ", заключи Каримански.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР