Италианският специалист Алберто Джулиани преди няколко дни бе обявен като

...
Италианският специалист Алберто Джулиани преди няколко дни бе обявен като
Коментари Харесай

Ето кой треньор замести Алберто Джулиани в Олимпиакос

Италианският експерт Алберто Джулиани преди няколко дни бе разгласен като новия старши треньор на вицешампиона Хебър (Пазарджик).

Досегашният клуб на Джулиани Олимпиакос (Пирея) реагира бързо и незабавно ангажира аржентинеца Даниел Кастелани да води гръцкия първенец и притежател на “Чалъндж къп ”.

Даниел Кастелани в края на 2022 година стана, ненапълно изненадващо, новият старши треньор на женския народен тим на Аржентина.
 Алберто Джулиани: Щастлив съм, че съм новият треньор на Хебър Алберто Джулиани: Щастлив съм, че съм новият треньор на Хебър
„ Много съм благополучен да се причисля към фамилията на Олимпиакос клуб с голяма история. Олимпиакос има фантастични почитатели, това е чест и огромно предизвикателство за мен! Когато клубът се свърза с мен и видях техните упоритости, извънредно конкурентния тим, който са построили, и тяхната история, незабавно разбрах, че те са голям мотиватор за мен. Затова споделих: желая да съм там! Ще работим интензивно, с цел да останем конкурентоспособни и ще се борим да спечелим още повече титли ”, бяха първите думи на Даниел Кастелани като ментор на Олимпиакос.

View this post on Instagram
A post shared by Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР