Италианският производител Pagani Automobili посвети кратко филмче на стотната и

...
Италианският производител Pagani Automobili посвети кратко филмче на стотната и
Коментари Харесай

Pagani показа последната открита Huayra

Италианският производител Pagani Automobili посвети малко филмче на стотната и последна Huayra Roadster, която ще бъде създадена. Автомобилът има специфична емблема, а някои от неповторимите детайли по него са създадени персонално от Орасио Пагани.

Видеото е съпроводено от коментар на купувача зад кадър, който изяснява, че дълго време не възприемал марката Pagani съществено и я считал за менте на Lamborghini, само че мнението му се трансформирало, когато се срещнал от близко със Zonda Cinque от 2008 година Първоначално считал да поръча закрита Huayra, само че в последна сметка се спрял на роудстър.

По предпочитание на клиента каросерията на последната Huayra е боядисана в цвят Mamba Black, а интериорът е тапициран със комбиниране от черна и жълта кожа. Уникален за колата е " плавникът " над четирите ауспухни тръби, създаден от Орасио Пагани.

Базовата версия на Huayra Roadster коства €2.28 млн. Планираният тираж от 100 бройки е създаден за три години. С него обаче историята на моделното семейство няма да завърши. В момента Pagani предлага напомпана версия на Huayra с показател BC с мощ 800 к.с., а занапред следва дебютът на върховата трансформация Huayra R с 900 коня.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР