Италианецът Романо Фенати постави в огромна опасност живота на свои

...
Италианецът Романо Фенати постави в огромна опасност живота на свои
Коментари Харесай

Мотоциклетист хвана спирачките на конкурент, докато караше с 200 км/ч

Италианецът Романо Фенати сложи в голяма заплаха живота на свои съперник по време на надпреварата за Гран при на Сан Марино в Moto2. Докато той и сънародникът му Стефано Мандзи се движеха с над 200 км/ч по пистата, мотоциклетистът на " Маринели снайперс " се пресегна и натисна спирачката на прилежащия мотор.

Мандзи съумя да овладее своето возило и до рисково рухване за благополучие не се стигна.

FIM MotoGP Stewards

Black flag Romano Fenati for irresponsible riding #Moto2 #SanMarinoGP pic.twitter.com/sTqv6nhZer
— MotoGP (@MotoGP) September 9, 2018

Фенати предстоящо беше изваден от надпреварата поради " рисково държание на пистата, което заплашва здравето на другите водачи ".

Този случай евентуално ще коства и цялата кариера на италианския виновник, защото той остана без тим минути откакто конкуренцията завърши. От " Маринели снайперс " оповестиха, че не могат да разчитат на подобен играч. От управлението на Световния шампионат по мотоциклетизъм пък оповестиха, че стопират правата на безразсъдния играч за 2 старта. Неговите сътрудници се оповестиха за изхвърлянето му от спорта въобще.

Снимка: Getty Images

Самият Фенати се разкая, макар че в началото характеризира дейностите си като " състезателен случай " и " нищо съществено ".

" Тази заран на пресен разум ми се искаше това просто да е неприятен сън. Премислям още веднъж тези моменти. Извърших срамен жест, не постъпих мъжки. Критиките са верни. Искам да се извиня на всички, които имаха вяра в мен, и на тези, които се почувстваха засегнати от дейностите ми ", сподели той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР