В света на модата, където тенденциите могат да бъдат краткотрайни

...
В света на модата, където тенденциите могат да бъдат краткотрайни
Коментари Харесай

5 вечни находки, които винаги ще бъдат на мода през пролетта

В света на модата, където трендовете могат да бъдат краткотрайни и променливи като сезоните, има някои аксесоари, които остават безконечни знаци на жанр и грациозност.

Ето пет от тях, които наложително би трябвало да имате в дрешника си.

Бели кецове: Символ на прохлада и улеснение, белите кецове са неизменима част от пролетния жанр. Те допълват всяко облекло и придават лекост на визията.

Бяла риза: Бялата риза е безконечен знак на изисканост и класа. Свежа и универсална, тя може да бъде носена както с дънки, по този начин и със стилни панталони за грациозен пролетен тип.

Чанта вид кошница: Пролетта е време за пътешествия и завършения, а чантата вид кошница е идеалният аксесоар за тези моменти. Съчетаваща улеснение и жанр, тази чанта добавя всяка пролетна визия.

Бял панталон: Бялите панталони са свежи, стилни и универсални. Могат да бъдат носени както за специфични събития, по този начин и за ежедневни разходки напролет. Те придават лекост и грациозност на всяка визия.

Бели слънчевите очила Класическите бели слънчеви очила в никакъв случай не излизат от мода. Те освен пазят очите от слънчевите лъчи, само че и прибавят жанр и грациозност към всяка визия.

Momichetata.com

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР