Истории за духове, бродещи из гробища, запустели стари къщи и

...
Истории за духове, бродещи из гробища, запустели стари къщи и
Коментари Харесай

Дух взе страха на работници в железария

Истории за духове, бродещи из гробища, запустели остарели къщи и комплекси са добре известни на човечеството. През последните години обаче страховити привидения биват забелязвани даже в места, където кипи деен обществен живот - да вземем за пример в клубове, заведения за хранене и разнообразни търговски обекти.

За сходен много плашещ случай описват и от магазин за желязо в обитаемо място край град Бирмингам, Обединеното кралство. Присъствието на злокобния фантом толкоз тормозило чиновниците на обекта, че те даже поискали да изоставен работа, оповестява изданието Дейли мейл.

Както при множеството истории с духове и този фантом бил открит напълно ненадейно. Всичко почнала, когато мениджърът на въпросния железарски магазин Крис наредил на своя племенник да направи няколко фотоси на комерсиалния обект, с цел да ги качи в уеб страницата на мястото за реклама.

Младежът извършил желанието на чичо си, само че когато разгледал фотосите, останал без думи. Момчето изпаднало в смут, когато забелязало, че на едното изображение е запечатан обликът на бабичка, за чието пояснение нямало никакво разумно пояснение. Ето за какво младежът стигнал до извода, че това най-вероятно е дух.

Съвсем предстоящо, новината за бродещия в железарския магазин фантом се популяризирала доста бързо измежду чиновниците. Щом научили за невероятния жител на комерсиалния обект, служащите се паникьосали и поискали да изоставен. Тези от тях, които траяли да работят на това място, сега също поддържат с разкази версията за призрака.

По думите им от време на време документи, подредени по рафтовете, стартират да се мърдат, без да има забележима причина за това. Освен това можели да се чуят вопли на жена и рев. Правело усещане също по този начин, че температурите в помещението доста внезапно се повишават, а след това спадат. В един миг нещата стигнали до такава степен, че магазинът се наводнил, още веднъж без разумна причина.

След всички тези стряскащи случки мениджърът на железарията почнал да разнищва обстановката. Внезапно той си спомнил, че преди време предходните притежатели на мястото минали през магазина и го попитали дали към този момент е виждал призрака. Тогава той не могъл да си изясни думите им, само че в този момент всичко му се обяснява.

За да разбере освен това за призрачното помещение, Крис даже потърсил помощта на екстрасенс. Медиумът посетил магазина и декларирал, че наводнението е провокирано от призрака на малко момче, което е било убито тук. За облика на остарялата дама обаче по този начин и не се схванало нищо.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР