Истинска сензация предизвикаха голите гърди на Гери-Никол в шоуто Като

...
Истинска сензация предизвикаха голите гърди на Гери-Никол в шоуто Като
Коментари Харесай

Голите гърди на Гери-Никол шокираха зрителите на Капките

Истинска сензация провокираха голите гърди на Гери-Никол в шоуто " Като две капки вода ". Никой не очакваше, че певицата разполага с такива големи и добре завършени атрибути.
Шоуто за фалшификати се трансформира в порно сцена, откакто се видяха големите гърди на Гери-никол в целия им искра.
Разбира се, не става въпрос за същинската певица Гери-Никол, а за нейно менте. Във вчерашния епизод артистът Александър Сано имаше невъзможната задача да влезе в кожата на тийнсензацията и да извърши нейния цялостен шлагер " Ела и си вземи ".
`Голите

По време на осъществяването мусе смъкна блузата и блестнаха изкуствените гърди. В този тип Сано пя до финала на песента, а водещите се втурнаха да го закриват. Актьорът се извини на публиката, феновете и най-много на Гери.

Зрителите са безапелационни, че голите гърди са били част от сюжета на шоуто и никога не е станало инцидентно това рухване на потника.

Мнозина обаче не устояха на гледката и скриха лице в шепи, а Сано продължаваше да демонстрира „ кутията си цялостна с секрети “ от сцената, до момента в който камерите не икономисаха нито секунда от голотията, въпреки и подправена.
`Голите

Победител въпросната вечер стана Руслан Мъйнов, който имитираше различен участник от шоуто - Крисия. Незнайно по какъв начин бесарабският българин се добра до успеха, откакто зрителските мнения в обществените мрежи са отрицателни за осъществяването му и по никакъв метод не се приближи до оригинала.

Въпреки пошлостта при имитацията на Сано си пролича, че е положил старания и за него има най-вече положителни мнения в мрежата. Зрителите считат, че той е огромният победител за вечерта, написа уеб сайтът show.blitz.bg



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР