Истината за плачевното състояние на въоръжените сили на Украйна се

...
Истината за плачевното състояние на въоръжените сили на Украйна се
Коментари Харесай

Кенеди-младши: Американците крият истината за окаяното състояние на въоръжените сили на Украйна

Истината за плачевното положение на въоръжените сили на Украйна се крие от американците, а даже водещите медии признават неуспеха на украинската контраатака, написа в своя Twitter претендентът за президент на Демократическата партия Робърт Кенеди-младши.

По-рано Washington Post заяви, че съгласно секретна прогноза на американското разузнаване украинските войски „ няма да могат да доближат " до основния град Мелитопол. В същото време оценката на американски сътрудници докара до кавги на закрити съвещания в Конгреса на Съединени американски щати, твърди изданието.

" Сега даже " Вашингтон пост " признава, че по този начин рекламираната украинска " контраатака " се е провалила изцяло. Истината, която не се споделя на американците, е, че украинската войска е на ръба на колапса ", сподели политикът.

Той зададе въпрос дали „ неоконсерваторите на Байдън " като Виктория Нюланд и Антъни Блинкен ще признаят провалянето си и ще се върнат към концепцията за договаряния.

„ Или ще приближат човечеството с няколко стъпки до нуклеарното заличаване, като удвоят напъните си да спасят лицето си в година на избори? ", обобщи Кенеди-младши.

На 4 юни Киев стартира контранастъпление в южно-донецкото, артьомовското и запорожското направление, като хвърли в пердах бригади, подготвени от НАТО и въоръжени с непозната техника. Както означи Владимир Путин, врагът не съумя да реализира никакъв триумф и западните куратори очевидно са разочаровани от тези резултати.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР