Испанският министър на равните възможности Ирен Монтеро призова регионите да

...
Испанският министър на равните възможности Ирен Монтеро призова регионите да
Коментари Харесай

Затварят публичните домове в Испания заради коронавируса?

Испанският министър на равните благоприятни условия Ирен Монтеро прикани районите да затворят обществените домове, с цел да бъде спряно разпространяването на. Това би трябвало да се направи заради обстоятелството, че сега е мъчно да се управляват всичките контакти на служителките. към този момент реши да затвори всички сходни места заради влошената обстановка с епидемията.
в Испания се намират в така наречен „ сива зона “ - те не са разрешени, само че и те не са неразрешени.
 Рекорден брой инфектирани с ковид в Италия за денонощие Рекорден брой инфектирани с ковид в Италия за денонощие
Броят на новите случаи на ковид зараза в Италия доближи 947, което е със 100 повече от предходния ден. Според данните на Минист...
По-рано беше обявено, че Административният съд в Мадрид е отменил решението на локалните управляващи, съгласно което на жителите е неразрешено да пушат на публични места поради разпространяването на ковид. Става дума за възбрана на тютюнопушенето на открити веранди от заведения за хранене, ако няма безвредно разстояние сред хората.
В Испания съвсем 378 хиляди души са инфектирани от началото на пандемията. Властите постановиха строга карантина, която след това беше вдигната. Наскоро обаче, заради увеличението на броя на случаите на болестта в разнообразни райони, още веднъж се вкарват ограничаващи ограничения. Така предходната седмица в страната бяха затворени нощни заведения и нощни клубове.
Вижте още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР