В случай на победа в Украйна, руският диктатор Владимир Путин

...
В случай на победа в Украйна, руският диктатор Владимир Путин
Коментари Харесай

Полският външен министър Сикорски: Ако победи в Украйна, Путин ще действа като Хитлер

В случай на победа в Украйна, съветският деспот Владимир Путин ще направи това, което преди време направи водачът на нацистка Германия Адолф Хитлер - ще употребява украинците за продължи своята завоевателна война, предизвести ръководителят на Министерството на външните работи на Полша Радослав Сикорски.

" Поляците имат избор - или победената съветска войска да бъде отвън украинска земя, или спечелилите руснаци - на границата с Полша ", сподели първият посланик на Варшава в изявление за Bild.

„...И тогава (ако руснаците победят украинците – бел.ред.) Путин ще направи същото, което Хитлер направи с Чехословакия: ще вземе промишлеността и хората в Украйна и ще ги активизира, с цел да продължат войната “, предизвести министърът. 

Той акцентира, че е по-добре Русия да бъде спряна в Украйна. „ Русия е нападала Полша доста пъти за 500 години от нашата история, по тази причина няма да се изненадаме “, сподели още полският външен министър.

Сикорски акцентира, че украинците не се бият сами и Руската федерация ще бъде победена. " Русия ще загуби, тъй като ние, Западът, сме доста по-силни от Русия... ", предвижда той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР