Испанският актьор Хавиер Бардем се присъедини към протеста на украинците

...
Испанският актьор Хавиер Бардем се присъедини към протеста на украинците
Коментари Харесай

Хавиер Бардем: „Нашествието в Украйна е жестокост“

Испанският артист Хавиер Бардем се причисли към митинга на украинците пред съветското посолство в Мадрид. Tой нарече съветската инвазия в Украйна „ свирепост “ и показа, че е уверен, че дейностите на Путин сега са близки до царизма и ултранационализма.

Бардем поддържа украинските жители, които се събраха на митинг пред съветското посолство, като акцентира, че съветската офанзива е „ нарушаване на интернационалното право и териториалния суверенитет на Украйна “, в изказвания до медиите.

Актьорът изрази паниката си от неизвестността, която носи бъдещето.

„ Това е същинска свирепост, която визира Европа като нация и на първо място - вероятността за огромната бежанска вълна, която ще провокира това военно злополучие “, сподели той.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Ksenia Ivanova (@ksenia_skinny)

Актьорът прикани за преустановяване на военните дейности, като добави, че съветският президент Владимир Путин има империалистическа визия за себе си и своята страна, закотвена в съветското минало от царската ера.

„ Смятам, че изявлението му, че желае да демилитаризира Украйна, е изключително иронично, като се има поради, че неговата интервенция и метод на деяние доста припомнят за ултранационализма, който самият той подлага на критика. “ Бардем показва, че  нашествието е мрачна вест за целия свят. „ Войната постоянно визира всички “, уверен е артистът.
Шон Пен снима документален филм за войната в Украйна
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР