Испанските крал и кралица печелят възхищението, и любовта на много

...
Испанските крал и кралица печелят възхищението, и любовта на много
Коментари Харесай

Когато Летисия разкрие неща от личния си живот

Испанските крал и кралица печелят възхищението, и любовта на доста хора, с помощта на обстоятелството, че наподобяват като съвършеното семейство. Фелипе и Летисия дружно с по-малката им щерка инфанта София обаче не живеят в кралския замък в Мадрид.

Вместо това фамилията е избрало да населява по-малкия замък Сарсуела малко отвън испанската столица. А тези дни за първи път зърваме част от вътрешността на дома им, с помощта на специфичното видео на кралицата.

В него Летисия поздравява Informe Semanal - седмичното телевизионно новинарско предаване на държавната телевизия RTVE, по случай 50-та му годишнина. Прави го от личния си хоум офис в Сарсуела.

Освен с нормалния й грациозен тип в червен костюм с панталон върху изтънчен потник, кралицата ни прави усещане и с професионалното си държание пред камера. Което няма по какъв начин да не ни подсети, че преди да стане брачна половинка на крал е била телевизионна водеща.

Колкото до домашния й офис, можем да видим витринните прозорци, които гледат към градината и съкратяват размиват границата сред вън и вътре. Както и модерното семпло бюро и огромната полица с книги зад него.

Дворецът Сарсуела разполага едвам с 11 стаи, които може да наподобяват малко за кралска фамилия. В него живее и майката на крал Фелипе София, както и внучката й, кръстена на нея. Престолонаследничката принцеса Леонор сега живее и учи в Уелс, напомнят ни Hello.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР