Ирландският актьор Колин Фарел се промени до неузнаваемост заради ролята

...
Ирландският актьор Колин Фарел се промени до неузнаваемост заради ролята
Коментари Харесай

Невъзможно е да разпознаете Колин Фарел в новия Батман

Ирландският артист Колин Фарел се промени до неразбираемост поради ролята си в " Батман ", оповестява „ Инсайдер “, представен от БГНЕС.

В мрежата се появиха фрагменти от снимачната площадка на кино лентата, в който артистът играе злодея Пингвин. Той е с полуплешива глава и петна и белези по кожата на лицето си. Фигурата на артиста също е надалеч от това, което сме привикнали да виждаме от секссимвола.

Публикация, споделена от (@maldiviansuperman) на Окт 13, 2020 в 6:54 PDT

Публикация, споделена от (@filmatic) на Окт 17, 2020 в 5:17 PDT

Фарел се е превъплътил сполучливо в ролята на тартора на мафиотски клан. Пингвинът има друг външен тип в комиксите: той носи цилиндър и костюм от три елементи. Така наподобява и персонажът, показан във кино лентата от 1992 година " Батман се завръща ". В него злодеят е изигран от Дани де Вито.

В началото на септември фотосите за новия „ Батман “ бяха прекратени заради обстоятелството, че водещият артист Робърт Патинсън се разболя от ковид. Той беше изолиран и работата по кино лентата беше краткотрайно спряна. Две седмици по-късно фотосите бяха обновени, само че датата на премиерата на лентата е преместена от 1 октомври 2021 година на 4 март 2022 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР