Ирина Шейк показа страхотни форми в оскъден черен бански по

...
Ирина Шейк показа страхотни форми в оскъден черен бански по
Коментари Харесай

Ирина Шейк демонстрира перфектна форма на плажа /снимки/

Ирина Шейк сподели страхотни форми в нищожен черен бански по време на почивката си в Маями.
33-годишният модел се отдаде на релакс след цяла седмица, през която се спекулираше за връзка сред половинката й Брадли Купър и певицата Лейди Гага. Слуховете, че двамата са повече от сътрудници се зародиха още по време на фотосите на кино лентата „ Роди се звезда ", само че откакто изпяха онлайн песента, сграбчила премията на церемонията на „ Оскарите ", тези клюки се усилиха десеткратно.
3а да разпусне от напрежението, Ирина отпътува за Флорида, където в компанията на неин сътрудник модел, се насочи към страхотните плажни линии на Маями. Руският топ модел избра доста изрязан черен бански, подчертаващ съвършено завършеното й тяло.
Ирина роди своята дъщеричка единствено преди една година, само че доста бързо влезе във форма, с помощта на прецизен режим и постоянни тренировки. По принцип, моделът се хвали, че е от тези дами, които хапват нездравословна храна, само че имат ужасно бърз метаболизъм и нищо не им се лепи.
Въпреки това, за фотосесии и значими ревюта, тя съблюдава режими с доста чиста и органична храна, наблягайки върху супите и салатите. Ирина постоянно включва в менюто си и печена риба в композиция със задушени зеленчуци.
Колкото до тренировките, Ирина е безкомпромисна и тренира доста интензивно, като с изключение на кардио и силови извършения, обича да разнообразява и с бокс и джиу джицу.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР