Иранската Анджелина Джоли заразена в затвораИнтернет-звездата в Иран Фатима Хишвалд,

...
Иранската Анджелина Джоли заразена в затвораИнтернет-звездата в Иран Фатима Хишвалд,
Коментари Харесай

Иранската Анджелина Джоли заразена в затвора

Иранската Анджелина Джоли инфектирана в пандиза

Интернет-звездата в Иран Фатима Хишвалд, която получи известност като иранската Анджелина Джоли, се е заразила с ковид в пандиза, оповестява иранкото издание Al Bawaba.

За заболяването й разказал юриста й. По неговите думи тя се е заразила в пандиза след обвиняванията, които получи болести осквернение, нелегално замогване и други незаконни действия. Първоначално тя е била вкарана в карантинен изолатор, само че положението й се влошило. Така тя излязла от пандиза и влезнала в болница в Техеран за лекуване.

Правозащитната организация „ Център за права на индивида в Иран “ удостовери, че Хишванд е в реанимация и е с включен уред за обдишване.

Директорът на женския затвор обаче твърди, че думите на юриста не са правилни, а тя е здрава.

Фатима се снабди със международна популярност след оповестени фотографии, на които тя припомня по едно и също време на Джоли и зомби. После девойката си призна, че е основала този облик благодарение на грим и фотошоп. В пандиза е от октомври 2019 година.

Наскоро Иран реши краткотрайно да освободи 85 000 пандизчии, включително и наказани по политически аргументи. Хишванд обаче остана зад решетките.

По последни данни в Иран инфектираните са 79 500 индивида, а жертвите на вируса са 4958.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР