На фона на разгорещения дебат в социалните мрежи около финалистите

...
На фона на разгорещения дебат в социалните мрежи около финалистите
Коментари Харесай

Дорина и Валери не скриха чувствата си: Снощи „Денсинг старс” загуби!

На фона на разгорещения спор в обществените мрежи към финалистите в „ Денсинг старс ”, Валери Григоров и Дорина се появиха в „ Преди обед ” по bTV. След трагичното им отпадане, те не скриха разочарованието си.

Любимият на Мария Бакалова призна, че танцовото шоу се е трансформирало в част от живота му и в този момент на мястото му се е отворила празнота. Той сподели, че до момента в който е чакал финалното решение, просто е бил благополучен, че си е изтанцувал танца по превъзходен метод.



„ Дори ме научи на това, да съм благополучен, тъй като този танц, този миг няма да се случи в никакъв случай повече ”, разяснява каскадьорът.

Когато Деси Стоянова зададе на двойката въпроса какъв брой е било огромно разочарованието им да отпаднат на крачка от финала, Дорина и Валери просто замълчаха.

„ Усетих горест и че липсва част от душата ми ”, сподели след дългата пауза синът на Мария Гроздева.

„ Не си виждаме децата, фамилиите, колкото съществуваме в този танцов балон - дружно! Грижим се за контузиите си, за прочувственото си положение и това е всеки ден ”, по този начин разяснява чувството във финалната фаза на „ Денсинг старс ” Дорина.



„ Така е решила публиката. Но през вчерашния ден отпаднаха двама доста положителни финалисти. И, почтено казано, предаването изгуби ”, това сподели в прав текст тя, преди Деси Стоятова да ѝ вземе думата и да разгласи края на предаването.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР