Чикагският университет обяви във вторник, че анти-израелски лагер, който се

...
Чикагският университет обяви във вторник, че анти-израелски лагер, който се
Коментари Харесай

Чикагският университет разбива анти-израелски лагер, тъй като студенти твърдят, че са били „нападнати от засада“, докато спят

Чикагският университет разгласи във вторник, че анти-израелски лагер, който се намесва в „ свободното изложение, образование и работа на другите " в кампуса е изцяло демонтиран.

Видео снима по какъв начин полицията рано тази заран събаря палатки и барикади и влачи палестинските флагове, които бяха сложени на основния квартал. Протестиращите по-късно бяха видени да подвигат оръжия и да се опълчват на силите на реда, които университетът прикани да разпилян лагера в кампуса, който беше основан повече от седмица.

„ СЛЕД КАТО ВЕЧЕ бяха причакали студенти, спящи в палатки, унищожиха лагера и заплашиха останалите с арест, премахване от работа и изпъждане, UCPD хвърли извънредно закъсняла поредност от изцепки против протестиращите, казвайки им „ да вземат всичко детайли с [тях] " или в противоположен случай те ще бъдат " изхвърлени или дарени ", студентска група, наричаща себе си UChicago United for Palestine, написа в Instagram. 

" UChicago достиг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР