Инвестиционната конференция се организира от Министерството на иновациите и растежа

...
Инвестиционната конференция се организира от Министерството на иновациите и растежа
Коментари Харесай

Кметът на Добрич е поканен за участие в Инвестиционна конференция в Истанбул

Инвестиционната конференция се провежда от Министерството на нововъведенията и растежа и Българската организация за вложения на 26 и 27 януари в Истанбул, Турция.

На събитието ще бъдат показани преимуществата на България като капиталова дестинация пред заинтригуваните представители на бизнеса. Кметът на Добрич Йордан Йорданов е поканен да показа индустриалната зона в добруджанския град, която се промотира от Община Добрич като благоприятни условия за вложения. Предвижда се форумът да бъде открит от господин Александър Пулев – министър на нововъведенията и растежа. Ще вземат участие още Н. Пр. господин Ангел Чолаков – ексклузивен и пълномощен дипломат на Република България в Република Турция и господин Мустафа Зеки Сарибекир – ръководител на Турско-българския бизнес съвет /DEIK/. Г-н Богдан Богданов – изпълнителен шеф на Българска организация за вложения, ще показа опциите за разширение на бизнеса в България.

Програмата планува още определяне на пряк контакт с представители на съответната бизнес публика, както и посредством провеждането на капиталов маркетинг, ориентиран към предпочитаните за България браншове за привличане на водещи компании за реализация на капиталови планове.     
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР