Интимността с партньора ви се осъществява по всякакъв начин -

...
Интимността с партньора ви се осъществява по всякакъв начин -
Коментари Харесай

Изследователите разкриват 4 навика за по-добър секс

Интимността с колегата ви се реализира по всевъзможен метод - от шерването на секрети, до диалози в късните вечери и секс. Интимността с колегата ви е значима част от всекидневния живот на всеки. За страдание проучванията демонстрират, че ние, като общество, сме все по-малко удовлетворени от секса и все по-малко хора вършат секс. Изглежда необичайно, че такава първична човешка потребност като че ли изпада от модата.

" Едно нещо научих през всичките тези години - да не върша обич, когато в действителност не го чувствам; евентуално няма нищо по-лошо, което може да аргументи на себе си. " - Норман Майл

Проблемът е в това по какъв начин обществото и медиите стартират да гледат на секса, което може да значи, че хората имат изкривена визия за това, какъв би трябвало да бъде сексът. Това може да направи секса по-малко прелестен. Науката демонстрира обаче, че има способи да имаш по-добър секс и хората да влезнат още веднъж в верния път, с цел да имат още веднъж в живота си тази значима фамилиарност.

Тук представяме 4 метода за по-добро секс, съгласно науката

1. Интегрирайте секса в живота си

Изследването откри, че една от главните аргументи, заради които хората имат по-малко прелестен секс - и по този метод по-малко секс въобще - е, тъй като обществото постоянно гледа на секса като на нещо, което е отделено от индивида и личността му. Това значи, че един от ключовете за по-добър секс е да интегрирате секса и пристрастеността към всекидневния си живот.

Целта е спорът, който пристрастеността към секса има с други области от живота ви, да се сведе до най-малко. Когато сексът е изолиран от индивида, е прекомерно елементарно да бъде разделен като нещо значимо и интимно.Ако сексът е нещо, което съществува в естетика с останалата част от живота ви, ще откриете, че стартирате да имате по-добър полов живот.

2. Спонтанен секс

Науката е потвърдила, че когато хората по-лесно интегрират секса в всекидневието си, те още веднъж възстановяват пристрастеността си и към импровизиран секс. Да бъдеш съкровен с колегата си не значи да отделиш тъкмо несъмнено време - една нощ от седмицата, тъкмо преди лягане. Сексът би трябвало да е израз на вашата обич към колегата ви, само че също по този начин би трябвало да бъде и занимателен.

Хората, които не са интегрирали секса, в останалата част от живота си, могат да имат компликации да се усещат удобно, и да се любуват на щастлив и импровизиран секс. Ако се научите по какъв начин да вършиме натурален, импровизиран секс с колегата си, това ще усили удоволствието и за двама ви.

3. По-малко спорове във вашата връзка

Ако имате дребни или никакви спорове в една връзка, това хем е причина за по-добър секс, хем резултатът му е по-добър секс. Психотерапевтът Бил Клок споделя: " Нищо не убива желанието повече от честите и нерешените разногласия. Гневът и желанието се изключват взаимно. ”

Конфликти има във всички типове взаимоотношения, освен в сантименталните или интимни. Все отново, в случай че знаем тъкмо да се оправим с този спор ще помогне на всяка двойка да получи по-лесно фамилиарност.

Освен това двойките, които имат малко спорове в връзките си, развиват по-добра връзка, което може да направи секса по-приятен от единствено себе си. Двойки, които имат повече естетика в връзките си, им е по-лесно да вършат секс, съкровен, импровизиран и щастлив, което в общи линии води до по-добър и по-приятен полов живот.

4. Контролирайте половото си предпочитание

Когато двойките по-лесно интегрират секса в всекидневието си, имат и по-голям надзор над половите си стремежи. Изследванията и науката демонстрират, че тези, които имат по-голям надзор над половите си стремежи, имат по-добър, по-задоволителен полов живот.

Тези, които имат по-малък надзор над половото си предпочитание, могат да стартират да възприемат секса като цел, а не като акт, който да събере двама души по един съкровен метод. Когато хората стартират да виждат секса като цел, тя може да потисне удоволствието от него.

Сексът би трябвало да бъде по едно и също време съкровен и занимателен. Когато хората към този момент не се любуват на секса, това значи, че нещо би трябвало да се промени. Както дамите, по този начин и мъжете страдат, когато става въпрос за това по какъв начин обществото е почнало да възприема секса, и че положителният секс е освен това от нашарване и пикантерий в спалнята.

За благополучие, науката е разкрила тъкмо кои неща могат да оказват помощ на хората да се върнат към любовния си живот, и да подсигуряват, че двойките, могат да получават по-голямо наслаждение от секса. /beu.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР