Интимните сцени са неразделна част от куп холивудските филми и

...
Интимните сцени са неразделна част от куп холивудските филми и
Коментари Харесай

Звездите, които отказват да се снимат голи

Интимните подиуми са неразделна част от куп холивудските филми и телевизионни излъчвания. Независимо дали сцената има за цел да укрепи любовната история, да покаже динамичността на екранната двойка или пък има комедийна цел, доста артисти са привикнали с тях. Но има някои огромни звезди в сектора, които отхвърлят да се снимат голи и да вземат участие в секс подиуми, написа Insider.

Някои стигат до такава степен, че прибавят клаузи в договорите си, които подсигуряват, че от тях няма да се желае да се демонстрират голи. Някои от тези артисти и актриси се базират на персонални аргументи, а други споделят, че просто не желаят членовете на фамилията им - изключително децата им - да ги виждат в такава обстановка.

От Меган Фокс до Дженифър Гарнър - ето някои кино звезди, които отхвърлят да се разголват пред камера.

Джулия Робъртс
`Звездите,


Джулия Робъртс е известна със мощните си женски облици, като Ерин Брокович и Вивиан от " Хубава жена ", само че в никакъв случай няма да видите героините ѝ да се разголват.

През 2009 година тя съобщи пред " Дейли мейл ", че " знаете, че това не е тъкмо това, което върша, тъй че в случай че ще ме молите да го направя, би трябвало да очаквате, че ще бъде смекчено. Като майка на три деца се усещам по този метод ".

var width = window.innerWidth || document.documentElement.clientWidth || document.body.clientWidth; window.googletag = window.googletag || {cmd: []}; googletag.cmd.push(function() { googletag.defineSlot(`/401112551/m.fakti_post_2`, [[728, 90], [300, 100], [660, 250], [750, 200], [336, 280], [300, 250], [320, 50], [600, 250], [300, 600], [300, 75], [320, 100], [750, 300]], `div-gpt-ad-1646992589137-0`).addService(googletag.pubads()); googletag.pubads().enableSingleRequest(); googletag.enableServices(); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display(`div-gpt-ad-1646992589137-0`); });

Анна Кендрик

Въпреки че Анна Кендрик има " гола сцена " в " Майк и Дейв си търсят гаджета ", тя в действителност е употребила дубльор. Всъщност актрисата въобще отхвърля да се снима в голи подиуми. Тя декларира пред The Telegraph: " Няма да върша това... Не подлагам на критика хората, които снимат голи подиуми, само че считам да продължа да върша това, което върша, и се надявам да продължи да върви добре ".

Самюъл Л. Джаксън
`Звездите,


Актьорът Самюел Л. Джаксън е в играта отдавна, само че към момента отхвърля да се снима напълно в някой от филмите си, тъй като, ами, се тормози за " достолепието " си. Той сподели пред Хауърд Стърн, че " може да изиска двойник. Не знам дали е задоволително величествен. "

Сара Джесика Паркър

Въпреки че стана известна с основната си роля в сериал, в центъра на който е сексът, Сара Джесика Паркър отхвърля да се снима в подиуми, в които се появява гола. Всъщност тя е единствената актриса от " Сексът и градът ", която не се е появявала гола в сериала.

Тя съобщи пред The Hollywood Reporter, че в договорите си постоянно е имала уговорка за възбрана на голотата. " Нямам никакво мнение за хората, които вземат решение да го създадат ", споделя тя пред THR. " Мисля, че е фантастично, че хората се усещат удобно, когато го вършат. Това не е изява на някаква кардинална, или религиозна, или идеологическа позиция от моя страна ".

Джесика Алба
`Звездите,


Макар че в наши дни Джесика Алба се концентрира главно върху компанията си Honesty, тя се е снимала в някои известни филми, в това число " Хъни " и " Фантастичната четворка ". В нито един от филмите си обаче тя не демонстрира доста плът. В изявление за Glamour тя споделя: " Не желая бабите и дядовците ми да виждат циците ми. Това е всичко. Би било необичайно на Коледа. И в действителност, в случай че погледнете филмите, в които съм взела участие, разголването в никакъв случай не би " повишило " качеството на кино лентата. "

Дженифър Гарнър

Дженифър Гарнър е прескачала от детски филми като " С обич, Саймън " до мощни драми като " Peppermint ", само че в нито един от тях не се е събличала гола - нито пък възнамерява да го прави. Тя споделя пред MTV: " Няма да се съблека напълно... Не, благодаря. Светът заслужава нещо по-добро. Това не ме интересува. "

Блейк Лайвли
`Звездите,


Блейк Лайвли, известна с ролята си на Серена ван дер Уудсен в " Клюкарката ", декларира пред Daily Mail, че скоро няма да се появи гола в нито един филм или сериал. " Когато видя голота във филмите, постоянно се разпръсквам от нея ", сподели тя. " Знам, че в случай че виждам някоя сцена и някой си е извадил циците, тогава виждам единствено това - не мога да се сдържа. Просто не мисля, че това в миналото ще е уместно за мен. "

Рейчъл Билсън

Рейчъл Билсън също не счита скоро да се разголва на екрана. Актрисата споделя пред Playboy, че едвам не е изгубила роля поради отхвърли си да го направи. " Филмите могат да бъдат секси или полови, без да демонстрират неща. Това съвсем ме отхвърли от филм. Филмът беше с рейтинг R, а те обичат да вкарват голота на всички места, където могат, само че аз съм с много мощна воля и имам вяра, че това може да се избегне ", споделя тя пред изданието.

Ребел Уилсън
`Звездите,


Подобно на колежката си от " Pitch Perfect " Анна Кендрик, Ребел Уилсън също отхвърля да се снима в голи подиуми. Тя показа пред Marie Claire, че е употребила дубльор, когато са я помолили да се снима гола в " Агент полуинтелигент ". Уилсън сподели, че би обмислила гола сцена за по-сериозна роля, само че не вижда смисъл в комедиен филм.

Джесика Симпсън

Въпреки че Джесика Симпсън е известна с музиката си, тя се е снимала във филми като " Царете на хаоса " и " Служител на месеца ". Но няма да я видите гола в нито един от тези филми. През 2010 година тя съобщи пред Allure, че голотата е изцяло изключена. " Никога няма да се фотографирам гола ", споделя Симпсън. " Не ме интересува какъв брой мрачна и интелектуална може да бъде ролята, разбирате ли? Не ме интересува дали ще получа " Оскар " за това, само че няма да го направя. Тези оценки не значат нищо за мен. "

Рики Джървейс
`Звездите,


Рики Джервейс е един от най-известните английски комедианти в Холивуд, само че отхвърля да се разголва за смях, както обичат да вършат някои негови сътрудници. В изявление за MTV Джервейс споделя: " Няма никакъв късмет да го направя ". Но по-късно изясни, че би обмислил потреблението на дубльор, в случай че сцената изисква от него да се разсъблича.

Хилари Дъф

Хилари Дъф е една от дребното звезди на Disney Channel, която не е минала през обществен скандал - и счита да резервира своя безупречно чист имидж. Актрисата съобщи пред The Telegraph, че " в случай че фотографирам филм, желая да бъда себе си. Не желая да си смъквам горнището или нещо сходно. В Щатите сякаш е наклонност да навършиш 18 или 19 години, след което да си свалиш ризата и да направиш нещо бясно и не знам какво следва по-късно. "

Сара Мишел Гелър
`Звездите,


Прочула се с основната си роля в " Бъфи, килърката на вампири ", Сара Мишел Гелър отхвърля да се разголи пред публиката. Въпреки че не е говорила обществено за решението си, Page Six оповестява, че е отказвала функции, тъй като са претендирали да смъкна горнището си. Нейн представител съобщи пред таблоида, че " Сара не се снима гола, точка. Това в никакъв случай не е било нейна буря. "

Ашли Бенсън

Ашли Бенсън изгря на сцената с ролята си в " Малки сладки лъжкини ", а по-късно се снима в провокативния " Spring Breakers ". Но в този филм тя отхвърли да се разголи до дъно, като декларира пред Cosmopolitan, че " в никакъв случай не желая да демонстрирам голота, която е безпричинна. Момичетата наподобяват доста по-добре по долни дрехи или по тениска, а останалото остава на въображението ". Освен това тя изясни, че ще си тръгне от снимачната площадка, в случай че сметне, че режисьорът е прекомерно настойчиви. " Можете да справите и без мен ", сподели тя.

Меган Фокс



Въпреки че Меган Фокс постоянно е възхвалявана като секссимвол, тя отхвърля да разголи всичко. Всъщност тя се е отдръпнала от светлината на прожекторите, с цел да избегне функции, които изискват да се съблече изцяло.

" Има някои положителни планове, които са цялостни с надарени хора, надарени режисьори, само че нещата, които се изисква от дамите да вършат във кино лентата, са неща, които не мога да разреша на синовете си да знаят или да видят ", споделя тя пред The Mirror. Тя изясни, че ѝ е била препоръчана роля да играе продажница в продукция на HBO, само че е отказала поради графичните секс подиуми. " Това са неща, които са унизителни за дамата, която играе облика ", сподели тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР