Директорът на ФБР Кристофър Рей казва, че САЩ се нуждаят

...
Директорът на ФБР Кристофър Рей казва, че САЩ се нуждаят
Коментари Харесай

Директорът на ФБР казва, че САЩ се нуждаят от „много повече от Мексико“, за да се справят с картелите и да спрат потока от прекурсори

Директорът на ФБР Кристофър Рей споделя, че Съединени американски щати се нуждаят от „ доста повече от Мексико “ в за закриване на картелите и прекъсване на потока от прекурсори в Съединени американски щати, защото нов президент преди малко беше определен да служи като върховен водач на страната.

Врей се срещна във вторник с бюджетните заеми на Сената подкомисия по търговия, правораздаване, просвета и обвързваните с тях организации, с цел да изложи своя случай по настояването на отдела за 11,3 милиарда $ за 25 финансова година, или 661 милиона $ повече от предходната година.

По време на чуването сенатор Джон Кенеди, р-н La., попита Рей за връзката на президента Андрес Мануел Лопес Абрадор с картелите и корупцията, обвързвана с тази връзка.

„ Ако вземете огромните мексикански наркокартели, които също трафикират хора в Съединените щати и се извърнат с главата надолу и ги раздруса, президентът Лопес Обрадор щеше да падне от джобовете им, нали? " Кенеди попита Рей.

Мексиканският президент Андре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР