Интимната приятелка на столичния ресторантьор и лихвар Веселин Денков (познат

...
Интимната приятелка на столичния ресторантьор и лихвар Веселин Денков (познат
Коментари Харесай

Ивайла Бакалова на тайна среща с Бойко Рашков

Интимната другарка на столичния ресторантьор и лихвар Веселин Денков (познат като Весо Брадата) – някогашната носителка на купата „ Мис България” Ивайла Бакалова, е имала едночасова среща през днешния ден със служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков.

Това потвърдиха пред Lupa.bg чиновници на Министерство на вътрешните работи, които видели с очите си по какъв начин към 11 ч. преди обяд Бакалова влиза в кабинета на вътрешния министър на ул. „ Шести септември”. Срещата им траяла към 50 минути, след което Бакалова се е отправила към ГДБОП с предписание от Рашков да бъде призната неотложно. Според ченгета, най-вероятно Ивайла е поискала подпомагане от Рашков да изследва материали по делото против приятеля ѝ. Озадачаващо би било, в случай че ѝ е разрешено, защото това е нарушаване на закона, разясняват адвокати пред Lupa.bg.

Веселин Денков и Ивайла Бакалова, която в предишното бе интимна половинка на Илия Павлов, а след това роди щерка на доближения до Ахмед Доган Румен Гайтански-Вълка, бяха задържани в края на лятото на 2020 година по следствие на Специализираната прокуратура против проведена незаконна група за рекет и изнудвания. Бакалова бе освободена след по-малко от денонощие, а Весо Брадата заставам в ареста няколко месеца и бе пуснат след изборите на 4 април.

Бакалова " взриви " обществото преди към месец, откакто се оказа, че е направила часове с секрети записи на юристи, прокурори и съветника на някогашния министър председател Бойко Борисов Яне Янев, в опит да обезпечи оправдателна присъда на Веселин Денков. По-голямата част от записите са правени в персоналния апартамент на друга клиентка на профилираните прокуратура и съд - Маринела Арабаджиева, пусната под домакински арест поради здравословни проблеми, а някои подозират, че тя е дала съвета на Бакалова да спретне зрелищното шоу със записите, част от които се оказаха инсталирани и манипулирани.

В последна сметка, Весо Брадата бе освободен, а в този момент задачата евентуално е и събраните материали против него да бъдат предоставени на разследваните.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР